JS Financial News - шаблон joomla Новости
Utorak, 28 Septembar 2021

SAOPĆENJE ZA JAVNOST ! : „Kuda ide Javni RTV servis Bosne i Hercegovine „??!

Objavljeno u Aktuelno Srijeda, 16 Juni 2021 11:47

Koordinacija TBO – SBK održala je vanredni sastanak, te se na istom zapitala ; „Kuda ide Javni RTV servis Bosne i Hercegovine „??!

Pripadnicima Armije RBiH, jedine legalne i legitimne vojske Republike Bosne i Hercegovine,koja je branila i odbranila suverenitet i teritorijalni integritet BiH, kao da je malo što ih sudovi ove zemlje poistovjećuju sa srbo-četničkim agresorom,pa su još izloženi i omalovažavanju od strane Javnog servisa BiH, koji ponajviše i postoji zahvaljujući pripadnicima Armije RBiH, te opstaje zahvaljući činjenici da baš isti najviše plaćaju RTV - pretplatu ! Sramotno i žalosno je bilo slušati centralni dnevnik BHT 1 od prije par dana, u kojem voditeljica istog, nakon još jedne sramne presude Suda BiH donesene protiv bivših pripadnika ARBiH iz Hadžića, iste naziva pripadnicima „ tako-zvane Armije Republike Bosne i Hercegovine“ !

Nakon ove sramotne izjave, koja je duboko uvrijedila ne samo pripadnike ARBiH, već i sve patriote ove zemlje, koji su, za razliku od pojedinih voditelja na Javnom servisu , itekako svjesni i obaviješteni ko je branio i odbranio ovu zemlju,mi ovim putem pozivamo i prozivamo sve odgovorne na Javnom servisu BiH da preuzmu odgovornost za javno izrečenu misao svojih novinara u direktnom TV – programu, te podnesu OSTAVKE na funkcije koje obavljaju u Javnom servisu BiH.Mišljenja smo da su nakon gore iznesene sramote, reakcije generalnog direktora javnog servisa bile dosta uopštene i bez ikakvih konkretnih poteza i odgovornosti kako za voditeljicu dnevnika, tako i za urednicu istog, te druge odgovorne kadrove informativnog programa BHT 1 !

Dokaz „ izgubljenog kompasa „ generalnog direktora i njegovih najbližih saradnika u javnom servisu BiH su i sramotne izjave njihovog novinara Ivana Crnjca izrečene putem fcb.na račun člana predsjedništva BiH – gosp. Željka Komšića,koji je takođe bio čestiti pripadnik ARBiH. Zbog sramnih izjava, te ljage i poniženja svih bivših pripadnika Armije RBiH, ovim putem pozivamo sve naše članstvo, kao i druge pripadnike slavne i časne ARBiH, da ODMAH prekinu uplatu takse – RTV pretplate ovom javnom servisu, sve do momenta ostavke ili smjene aktuelnih rukovodnih kadrova istog. Na kraju se zaista moramo zapitati ; „kome je sve omogućeno da danas radi u Javnom servisu „?!

viber image 2021 06 16 10 32 39

Čitano 129 puta

godisnjica 2019

Ko je na web-stranici: 208 gostiju i nema prijavljenih članova

[icon name="home" ]Address : Mehmed paše Kukavice 29, Travnik
[icon name="comment " ] Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
[icon name="headphones"]Telefon : 030 501 848